Cum Puteti Avea Cel Mai Bun Proiect de Casa Modern?

Schimbul de casa este diferit de închiriere asigurat. În acesta din urmă, întreaga proprietate este închiriată de chiriaș și proprietar locuieste in alta parte. Dar persoana care împarte proiecte case modern cu proprietarul în acordurile casă de împărțire nu are la fel de multe drepturi ca un chiriaș independent care se bucură de întreaga proprietate singur. Chiriașul independent este acoperit de legi chirii și are multe drepturi fundamentale în timp ce aranjamentul casa de împărțire nu este limitată de nici un cadru statutar. Acest lucru oferă proprietarii mult mai multă libertate în elaborarea contractelor de casă-sharing și stabilească propriile reguli.

constructie-casa-46

Un chiriaș proiecte case modern-sharing are doar o licență pentru a partaja proprietatea proprietarului și nu există nici un termen fix pentru amenajarea. Sharerul nu are drepturi de rezidență, cu excepția celor autorizate de către proprietar și fostul poate sta la proprietate doar la plăcerea acestuia din urmă. Regimul Casa de partajare poate fi reziliat de oricare dintre părți cu ușurință, deoarece acordul nu are la fel de mult ca și autoritate în cazul unui asigurat de inchiriere sau chiar o Asigurarea de inchiriere scurt așteptare.

Camerele de lux de repartizare a se lasa pe o bază complet mobilata si chiria este de obicei plătit săptămânal. Deși acordul cu părtaș poate fi prea orală, este întotdeauna mai bine pentru a obține un contract scris, semnat doar în cazul în care lucrurile nu merg așa cum ați sperat.

Guvernul britanic ofera multe beneficii fiscale privind veniturile din chirii derivate din locatari și aranjamente proiecte case modern de partajare. Aceasta este o modalitate bună de a câștiga niște bani pe partea de a plăti pentru credit ipotecar sau să îndeplinească alte cheltuieli. Cu toate acestea, dat fiind că locatarul casei de partajare va fi cazat chiar în casa ta, ar trebui să fie foarte atent cu privire la cine l-ai lăsat în. Nu uita să ceară sharerul de a oferi unele referințe. Acorduri proiecte case modern de partajare a sunt destul de populare cu elevii in apropiere de zone de universitari și angajații temporari care s-au mutat din alte zone.

Conținutul unui acord de partajare casa

Un acord casă de împărțire ar trebui să acopere următoarele domenii:

 1. Ce este chiria plătită și ceea ce este frecvența?
 2. How este chiria să fie plătită în numerar, cec sau ordin de plată?
 3. How de mult este garanția cerută, dacă este cazul?
 4. În pot chiria fi revizuite și a crescut?
 5. Ce este durata contractului de locațiune?
 6. Ce este perioada de preaviz cere de la fiecare parte să elibereze și de a rezilia acordul? (Aceasta perioada de preaviz este de obicei o lună.)
 7. Care sunt facilitățile comune din proiecte case modern care sharerul poate folosi, cum ar fi baie, bucatarie, zona de zi sau balcon?
 8. Does chiria include alte facilități cum ar fi spălătorie, mâncare și ceai?
 9. Obligation a proprietarului de a păstra proprietatea într-o bine și formă corespunzătoare.
 10. Obligație 10.Tenant de a păstra porțiunea de închiriat de proprietate într-o formă bine și corectă.
 11. Is chiriașul a permis să țină un animal de companie sau invita prietenii acasă pentru o noapte?
 12. How mult interes s-ar fi perceput în cazul în care chiria este plătită cu întârziere?
 13. Obligation de chiriaș pentru a plăti facturile de utilități în proporție de utilizare.
 14. Obligation de chiriaș să nu utilizeze proprietatea pentru orice activitate comerciala.
 15. Obligation a proprietarului de a asigura proprietatea.
 16. Obligation de chiriaș pentru a nu crea o pacoste sau disconfort la alții.
 17. Obligation de chiriaș să nu se modifice sau modificați proprietatea.
 18. Obligation a chiriașul nu a găti nicăieri, cu excepția bucătărie.

Se obișnuiește ca proprietarul și impartasesti pentru a face un inventar de mobilier, dispozitive de fixare și accesorii în zona care urmează să fie ocupat de către acesta din urmă. Când sharerul se mută afară, bunurile proprietarului sunt verificate încrucișat împotriva inventarul de a identifica lipsesc sau sunt deteriorate nimic.

On-line Acorduri Casa de partajare

De locuințe Servicii de acorduri de partajare sunt disponibile online, de la mai multe companii. Pentru ei să pregătească un acord și trimite-l la tine, următoarele detalii vor trebui să fie furnizate pe un formular disponibil pe site-ul:

1. numele complet și adresa proprietarului, impartasesti și garantului (dacă este cazul).

2.Address a spațiilor ce urmează a fi lăsați.

Chirie 3.The și sume de depozit.

4.Dates din momentul în care perioada de închiriere începe și se termină. (În multe acorduri, nu există nici o dată de încheiere fix.)

Sunteți, de asemenea furnizate termeni și condiții pe care le puteți alege și să alegeți pentru a fi incluse în contractul de detaliate. După ce ați umplut forma, puteti face plata on-line și tipări formularul direct la computerul de acasă sau, dacă doriți, să-l livrate la tine acasa prin poștă într-o zi sau două.

Online companii de acord casă-sharing sunt o opțiune bună pentru cumpărare instantanee a unui contract profesional-elaborat. Un serviciu care este disponibil pentru a vă în confortul de acasă, fără probleme de a consulta un avocat a cărui cheltuieli ar fi mult mai mari decât cele de servicii online.

Share

About

View all posts by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *