Cum Poti Obtine o Optimizare SEO Gratuita?

Blogurile, formă prescurtată de weblogs, sunt furia curent în publicarea online. Tu nu ar putea avea un blog, dar cu siguranţă v-aţi citit sau auzit despre ei. Blogurile permite milioane de oameni pentru a împărtăşi idei, interese şi produsele lor. Blogurile au devenit o modalitate puternică de a împărtăşi informaţii cu privire la orice subiect astfel, creând o comunitate globală mai conectat şi social conştient. Ca un site tipic, un blog are nevoie de vizitatori pentru a asigura succesul său. Motoarele de căutare sunt o sursa principala de cititori. Utilizarea de search engine optimization este o modalitate eficientă de a conduce vehicule de trafic pentru un blog. Este important că un blog este optimizat pentru Topul ridicat deoarece rang înalt egal cu trafic online. În acest sens, permalinks poate ajuta aduce trafic semnificativ la un blog.

Despre Permalinks

Un blog este în esenţă un site format din mesaje sau intrări aranjate în ordine cronologică cu post cele mai actuale care apar primele in pagina de pornire. Un blog este compus din titlu (titlul de la post), post data, corpul sau conţinut, Comentarii adăugate de cititori, permalink şi categorie sau tag-ul (sub rezerva că discută post). Un permalink indică URL-ul (identificator pentru un document pe internet) care indică spre un post de blog specifice. Un permalink este ceea ce un criminal blogger va folosi pentru a se referi la un alt blogger post. Este folosit pentru a lega la alte postări individuale. Un permalink este, de obicei, desemnat de text link sau un simbol. Simbolul cel mai frecvent folosit este oftat hash (#). Blogurile anumite utiliza propriile simboluri precum un asterisc, o linie sau o cratimă. Un permalink pot constitui un şir de caractere care reprezintă data de înregistrare, un identificator (nume de domeniu) care indica autor care a scris articolul post numele sau titlul.

Un permalink sau o legătură permanentă este încă disponibil chiar şi după ce postul a fost mutat din pagina de pornire şi în arhiva blog. Permalinks sunt permanente. Rămân neschimbate, prin urmare perma în numele. Dacă un post este modificat sau s-a mutat în baza de date, sa permalink rămâne neschimbat.

Permalinks sunt setate pentru a afişa în diverse formate. Diferite blogging produse de plastic au propriul lor format pentru permalink URL-uri.

Cu toate acestea, unele software-uri blog ca WordPress da bloggers opţiunile de personalizare permalinks pentru o mai bună optimizarea motorului de căutare.

Despre optimizarea motorului de căutare

Cum puteţi obţine de oameni pentru a vizita blog-ul atunci când sunteţi în competiţie cu zeci de mii de bloguri din lume şi un surfer web tipic rareori Citeşte dincolo de primele câteva rezultatele unei interogări de căutare? Acest lucru este în cazul în care optimizarea motorului de căutare intră în joc. Optimizarea motorului de căutare Optimizare SEO gratuita sau este arta de a folosind cuvinte cheie sau fraze cheie, coduri de bună şi curată, bine scris conţinut, popularitatea link-ul şi organizarea atent pentru a menţine un blog cât mai aproape posibil de căutare de top rezultat poziţia pentru un anumit cuvânt cheie sau fraze cheie în motoarele de căutare sau directoare.

Online de trafic pentru un blog este realizat prin intermediul motoarelor de căutare. Dacă blog-ul nu apare în top 20 căutare motor rezultatul poziţii, şansele de un surfer de web făcând clic pe listarea sau fapt vizita blog-ul este redus. Optimizare SEO gratuita încearcă pentru a ajuta la organiza blog-ul, astfel încât se va muta în sus rezultatele motorului de căutare şi astfel să fie citit sau găsit.

seo-78

Sfaturi de optimizare Permalink

Motoarele de căutare au propriile lor algoritmi respective, care va stabili care blog-ul ar trebui să apară pe un rezultat al căutării. Top trei motoare Google, Yahoo şi MSN utilizaţi diferiţi factori pentru a determina un blog de relevanţă pentru termenii de căutare de căutare. Ca rezultat, un blog poate ieşi pe listă a lovit un cercetare motor, dar nu poate fi neapărat în top zece din alt motor de căutare. Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care multe motoare de căutare de top au în comun. Deci poate de fapt face anumite lucruri care va ajuta la creşterea Topul dvs pentru aceste motoare de căutare.

De exemplu, un permalink este esenţială pentru un succes; blog-ul. În WordPress, un software-ul blogging-ul, puteţi manipula cum permalink ta arata ca acest lucru au un efect important asupra blog-ul Optimizare SEO gratuita. Implicit WordPress Permalink setup arata ceva de genul acest http://www.domainname.com/index.php?=2. O privire la acest URL nu spune nimic despre permalink astfel că are sens. Acesta va fi mult mai uşor să ştii ce este post în cazul în care titlul de la post sau o parte din ea este în permanentă. Utilizatorii de Internet nu va avea să se gândească de două ori dacă acestea sunt leagă la postul de dreapta. Post va apărea mai atractive pentru căutarea motoare pentru cuvintele cheie folosite în permalink.

Dacă modificaţi dumneavoastră permalink structura pentru a include numele de post sau post titlu, acesta va deveni parte a URL-ul. Dacă utilizaţi cuvintele cheie pe care doriţi blog-ul pentru a fi găsit de în post titlu, şansele de a vă blog-ul fiind găsit de surferi web care caută pentru acele cuvinte cheie specifice sunt puternice. La fel ca orice motor de căutare site-ul normal de marketing, utilizarea de cuvinte cheie adecvate este important să rang înalt. Utilizarea eficientă de cuvinte cheie populare în titlu care apare în permalink cu siguranţă vă ajută.

Permalinks promova site-ul de navigare. O privire la un link către un blog permalinked, surfer de web va şti cum recente post este şi titlul. Un surfer pot apoi disemina uşor cuvântul despre un post special. Deoarece post titlu este în permanentă în sine, motoarele de căutare vor ridica link-ul mai repede şi locul link-ul în mai mare motor de căutare ranking.

Este important ca dumneavoastră permalink nu conţine o mulţime de variabile. Ar trebui să fie motorul de căutare prietenos, ceea ce înseamnă că poate fi uşor spidered crawlerele motor de căutare. Un motor de căutare prietenos permalink evită utilizarea prea multe simboluri cum ar fi?, = si & deoarece acestea face permalink dificil pentru un motor de căutare să indexeze. Acesta ar trebui să fie subliniat că un motor de căutare prietenos permalink include post nume sau post titlu. Includerea de post numele sau titlul face blog post mai uşor pentru motorul de căutare să indexeze şi, prin urmare, mai uşor de găsit.

Pe scurt, pentru a realiza optimizarea permalink, folosesc mai multe cuvinte cheie şi elimina etichetele inutil pentru a face motorul de căutare URL-ul prietenos şi oamenii atractive. Include numele de post şi face away cu simboluri, posta ID-ul, deoarece acestea se face mai greu pentru a vedea URL-ul pe cuvinte cheie. Utilizaţi un permalink îngrijite şi concisă, care descriu post.

Share

About

View all posts by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *