Unde Puteti Gasi Cel Mai Mic Pret pentru Case cu Structura Metalica?

Eu iubesc pe cei TV rehabbing emisiuni, cum ar fi Flip case cu structura metalica pret. În spectacol oamenii cumpara o casa nevoie să fie serios actualizate și reparate. De obicei, bucataria este puternic actualizat cu noile dulapuri, de tăiere aparate de margine, noi blaturi și mai mult. Băile sunt complet refăcute cu noi faianta, cazi, cabine de dus, chiuvete și mai mult. Camerele de zi și alte domenii au, de obicei, pereti contractate pentru a deschide planul de nivel și, de obicei, covor este înlocuită cu un anumit tip de parchet. Este realist să facă ceea ce arată într-o piață de locuințe ridicat dolar ca România să facă profituri uriașe pe care le primesc, de obicei, pe acea emisiune. Într-o piață prețuri mai mici cum ar fi Memphis, TN rehabbers sunt în căutarea de a face 20-30,000 $ pe minim casă. În California, și pe care arată cauta 50.000-150.000 de dolari pe casă. Asta pentru că, case de sunt atât de mult mai scump în California, unde se produce spectacol.

constructie-casa-46

Într-o piață ca Memphis multe din aceleasi upgrade-uri se fac dar poate sărind peste blaturi de granit și alte upgrade-uri high end. In orice piata aveți de gând să vopsi din nou și refaceți etaje. Zonele să-și petreacă mai mulți bani pentru a face upgrade sunt bucatarie si bai. O valoare mare a adăuga că, uneori, se adaugă foarte mult la valoarea de origine este în cazul în care aveți posibilitatea să adăugați o două baie pentru o casa cu un singur grup sanitar. În timp ce acest lucru va costa, probabil, în intervalul 10.000 de dolari pentru a face, ar putea crește valoarea casei de $ 20,000-40,000 și se adaugă în mod semnificativ la potențialul de profit.

Pentru a face oferte ca aceasta aveți nevoie pentru a merge prin mai multe etape. Mai întâi de toate trebuie pentru a obține înființat cu un creditor bani greu ca tine nu se poate obține un credit ipotecar obișnuit pe o casă în stare proastă. Ai nevoie pentru a vedea ce case sunt enumerate în zona dumneavoastră și seama de asta atunci când îl repare vrei sa fi mai frumos și mai ieftin decât toate celelalte case de echivalente de pe piață pentru acel cartier. De lucru înapoi de la prețul pe care îl putea vinde la a subcotat piata, scoate costurile de reparații și pad-se cu cel puțin 50% pentru costurile neprevăzute (mereu acolo) și apoi scade profitul așteptat și costurile de titulari (dobânzi), taxele de agent imobiliar ( dacă utilizați), publicitate și mai mult. Dacă se poate face în continuare cel puțin 20k $ ar trebui să fie în valoare de a face.

Gestionarea antreprenori dvs. este o parte foarte importantă din acest întreg proces. Întrebați alți investitori care le cunosc și au încredere să vină și să facă munca ta. Necesită activitatea să se facă la timp și a pus penalități în contract pentru finalizarea cu întârziere. Nu plătiți pentru munca în față, dar sunt de acord să le plătească o parte ca 25% ca fiecare 25% din lucrare este finalizată.

Un lucru important să se înțeleagă cu privire la aceste tipuri de oferte este că acestea nu sunt super rapid de bani. În mod obișnuit de lucru va dura câteva luni, iar apoi se va lua, de obicei, o lună sau două pentru a găsi un cumpărător. Creditorii greu bani de obicei, imprumuta bani de 6 luni ca acest interval de timp, de obicei, este suficientă pentru a vinde casa fix în sus.

Casele ca acestea ar putea fi, case de vânzătorii nu își pot permite să o rezolvi sau pur și simplu nu doresc să o rezolvi. În anunturi case cu structura metalica pret, acestea pot spune lucruri de genul special Handyman. Case de blocare a pieței și case cu structura metalica pret deținute (REO) proprietăți bancare sunt, în general, buni candidați. Mailing a din proprietari de stat poate produce unele case care sunt bune ca, case de închiriere de obicei, nevoie de actualizare, deoarece acestea nu sunt stabilite de a vinde cu amănuntul.

Share

About

View all posts by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *