Obtinerea Sucului de Grau Verde Usor Acasa

Există multe produse disponibile, care pot fi utilizate pentru a face un suc de grau verde. Cu toate acestea, nu toate dintre ele sunt o alegere bună. Ca o chestiune de fapt, cele utile pot fi numărate pe degetele de la o singură mână. Dacă sunteţi interesat în procesul de învăţare cum să suc grau verde în cel mai bun mod posibil, cu deşeuri minime de enzime si alte substante nutritive valoroase, următorul text se va dovedi a fi un real ochi deschis.

Nu mulţi oameni ştiu acest lucru, dar, când utilizaţi amestecuri standard pentru suc acestei plante minunate devine inutil pentru că cutite de aceste maşini sunt în mişcare prea repede şi oxida astfel cele mai importante substanţe nutritive acestei plante este renumit pentru: clorofila.

grau-verde-39

Singurul lucru bun pentru prepararea sucului din iarbă de grâu este un masticating juicer. Aceste maşini sunt cele mai bune pentru extragerea suc de grau verde deoarece, acestea spin la viteze mici (aproximativ 80 RPM), ceea ce înseamnă mai puţin de căldură şi de oxidare, lăsându-vă cu un nutrient şi băutură bogat cu aroma.

În cazul în care nu este prea mult probleme pentru tine, ai putea folosi, mojar şi. Da, este vorba de un pic de lucru suplimentar, dar ar fi bine în valoare de ea pentru ca e de departe alegerea mai ieftine si mai sanatoase.

Acum, că ne-am stabilit un fel de instrumente vom folosi, este timpul pentru a comuta atenţia noastră la procesul real de stoarcere. Cum să suc grau verde?

Procesul incepe cu taierea grau verde la înălţimea de un centimetru de teren folosind o pereche de foarfece ascutite. După recoltare, grau verde ar trebui să fie clătite bine pentru a evita orice resturile murdărie sau mucegai încăpăţânat. Acum este gata pentru a fi stoarse grau verde proaspete şi curate. Pune-l în mojar, adăugaţi puţină apă şi de a folosi pistil până când le-aţi luat un fel de pastă fină.

Utilizaţi un filtru de vreun fel, ca o pânză de muselină și se filtrează pasta intr-o cana, până când veţi avea un suc verde luminos împuşcat. Puteţi repeta procesul de câteva ori. După aceea ar trebui să bea suc de grau verde imediat sau în termen de o oră după ce a fost stoarse grau verde. Merge prost destul de repede asa ca este mai bine să-l bea proaspătă, astfel încât să obţineţi toate bunatatile de la ea.

În cazul în care veţi găsi gust un pic ciudat şi uşor scabros, adăugaţi nişte miere-i cu o liniuţă de suc de lamaie.

Poftim; ai învăţat cum să suc grau verde pentru a vă avantaj în doar câteva sfaturi simple.

Sursa: http://www.puterea-naturii.ro/index.php?route=product/product&product_id=703

Share

About

View all posts by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *