Cele Mai Bune Masini Skoda pentru Familia Ta

Primul model de masina Skoda este Voiturette A, care a fost lansat în 1905. După primul război mondial, Skoda a lansat modelul popular, care a fost produs în anii 1930 și printre bestseller în acea perioadă. Când Doilea Război Mondial sa încheiat în 1945, producția de serie 1101 a început. Skoda a continuat apoi pe producerea de automobile fiabile dure, cum ar fi seria 1201, Estelle și Rapid.

În cazul în care Grupul Volkswagen a achizitionat producatorul în anii 1990, masinile Skoda a devenit chiar mai valoros. Skoda a făcut uz de expertiza de Volkswagen în consolidarea în continuare a design-masinile sale. De la achiziție, stil și inginerie mașini Skoda “îmbunătățit în mod semnificativ.

Astăzi, gama Skoda de masini concureaza cu cele mai bune din industrie. Noul Octavia a făcut valuri ca o masina sport. Skoda Octavia a făcut finisaje respectabil în lume evenimente de curse. O nouă generație Skoda Octavia va fi în curând în piață cu mai multă putere și confort decât predecesorii săi. A treia generație viitoare de Octavia va fi fluturând un puternic motor 1.4 TSI și un aspect nou.

Pentru mai multe intrebari si asistenta tehnica ne puteti contacta pe: http://skodapitesti.ro

autoturism-skoda-113

Modelul Fabia este, de asemenea, un alt model popular al Skoda. Versiunea sa hatchback este de asemenea o mașină promițătoare. Fabia Hatchback este perfect pentru tineri și șold cu aspectul său energic și elegant. Această nouă versiune sport un motor ecologic rezultând emisii de dioxid de carbon scăzute.

Un alt excelent masina Skoda este modelul Superb. De la numele său numai, se poate deduce deja ca masina este cu adevărat + superb. + Cele mândrește superbe de o combinație de caracteristici ale unui liftback și un Sedan. Are un sistem patentat TwinDoor, care permite de boot din spate și luneta pentru a fi deschis cu totul pentru a pune în obiecte voluminoase. Dacă cele mai mici trebuie să fie plasate în interiorul și numai portbagajul necesar să se deschidă, se poate face acest lucru. A 1.8 TSI puterii motorului acest automobil elegant, împreună cu o transmisie automată cu șapte trepte.

Există multe alte tipuri de masini care Skoda oferă publicului. Modele precum Roomster și Felicia oferă același confort, fiabilitate si performanta ca tipurile de mai sus de autoturisme. Utilizarea inginerie Volkswagen, Skoda sunt cu siguranta la egalitate cu alte mărci de pe piață.

Share

About

View all posts by

2 thoughts on “Cele Mai Bune Masini Skoda pentru Familia Ta

 1. Wankpuffin – Many of us have seen the display of great joy that our soldiers experience when returning home along with their
  expression of the desire to kneel down and kiss the very ground that
  we so commonly stand on and often take for granted. The message of Atomic Iran is
  being lived out right before our eyes. You will get a general warranty deed, the most desired type of deed
  and the trust deed will be released and any links (or kinks) within that trust deed go away.

  wankpuffinnn1

 2. Wankpuffin : Your next best target market will be people actively seeking business opportunities.
  The message of Atomic Iran is being lived out right before our
  eyes. You will get a general warranty deed, the most desired type
  of deed and the trust deed will be released and any links (or
  kinks) within that trust deed go away. wankpuffinnn1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *