Sisteme de Incalzire Ieftine

Ventilație

În timp ce mai mult un factor de mediu decât o sursă de real, ventilație adecvată este necesar pentru a permite plantele respira. Ventilația oferă dioxid de carbon plantelor, și răcește seră. Fără un sistem de ventilație, cu efect de seră ta ar fi pur și simplu un cuptor de sticlă mare. Căldura de la soare este stocat în seră, ceea ce face mai cald în interiorul decât atmosfera naturală în aer liber. Ventilatoarele includerea aer curat, mai rece în seră.

Surse de căldură

Este important de a avea o sursă de căldură pentru seră ta, mai ales în timpul sezoanelor reci și la timp de noapte. Căldură cu efect de seră pot fi generate de petrol, gaz, lemn sau electricitate. Sursa de căldură pe care o alegeți depinde într-adevăr cu privire la costul și disponibilitatea combustibilului. A, cu efect de seră mai mic curte poate fi încălzit cu radiatoare electrice. Precauție suplimentare trebuie să fie utilizate atunci când rulează de energie electrică în seră. Nu trebuie expus la sau vin in contact cu apa, sau șoc electric pot apărea cu ușurință.

protherm_centrale_pe_gaz_protherm_gepard

Termometre

Pur și simplu furnizarea de căldură nu este suficient pentru a face temperat cu efect de seră ta. Trebuie să aveți mijloacele de a menține și de a controla temperatura corespunzatoare. Plantele nu va prospera dacă sera este prea cald sau prea frig. Doar un min / max termometru va permite să păstrați seră la temperatura corectă. Acest termometru, de asemenea, vă permite să înregistrați temperaturile minime și maxime. Păstrarea înregistrărilor de aceste date valoroase vă va ajuta să determina dacă sistemul de încălzire și răcire funcționează corect.

Umiditate Sisteme

Sisteme de ceata si de ceață sunt un element util de orice seră. Furnizarea de ceață și ceață adecvat ajută la menținerea nivelurilor esențiale de umiditate, precum și o sumă bună de umiditate permite proprietarului cu efect de seră, pentru a reduce nevoia de alimentare cu apă.

Determinarea cât de multă apă pentru a da plantelor depinde în cea mai mare parte de soiurile pe care în creștere. Plante medii pot fi udate cu ajutorul unui cautare regulat, în timp ce plantele mai mari beneficia de utilizarea unui sistem de picurare. Utilizarea sistemului de picurare poate ajuta, de asemenea, să economisiți bani, mai puțin de apă se pierde. Răsaduri cresc cel mai bine atunci când udate cu aspersoare mici sau sistem misting. Folosind un furtun regulat, va perturba solului și ar putea afecta plantele tinere.

Pentru mai multe informatii accesati adresa: http://www.termic-store.ro

Iluminat

Iluminarea corespunzătoare este esențial atât pentru creșterea plantelor așa cum hrană și apă este la om. Iluminatul artificial folosit în seră va servi ca un soare surogat, oferind caldura si lumina pentru plantele în creștere. Avand un sistem de iluminat eficient este important mai ales în timpul reci, anotimpuri întunecate.

Umbră

În timp ce este nevoie de lumină pentru creștere, plantele pot avea prea mult de un lucru bun. Shades sunt esențiale cu efect de seră la îndemână pentru a avea, în special în zilele fierbinți de vară. Umbrire poate bloca anumite raze dăunătoare de la intrarea în seră, ca prea multa caldura si lumina soarelui în timpul sezonului uscat poate fi în detrimentul creșterii plantelor tale. În plus, unele plante cresc cel mai bine atunci când adăpost sau ecranate de la lumina directă a soarelui.

Mulți proprietari de seră place să se relaxeze în liniștea oaza lor tropicale de casă. Prin instalarea banci confortabil în seră, puteți lua o pauză de la munca grea de a se bucura și să respecte roadele muncii tale. Plantele care necesită umbra pot fi, de asemenea, ascunse sub banci. Bucurați-vă de!

Share

About

View all posts by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *